BESØK VÅR INTERSPORT APP

Hva finner du i APP-en?

I vår INTERSPORT APP får du tilgang til eksklusive tilbud, en sniktitt på nyheter og LIVE sendinger. Husk å skanne strekkoden i APP-en når du kjøper i butikk, slik at alle dine kvitteringer blir samlet under din profil. Da har du god oversikt over alle dine kvitteringer digitalt, dersom det skal oppstå noe og du trenger å henvise til den.

Eksklusive tilbud

I INTERSPORT APP-en har du en enkel og rask tilgang til våre eksklusive tilbud som kun gjelder våre medlemmer. Noen ganger kjører vi egne kampanjer som gjør det mulig for deg å samle opp egne Club INTERSPORT-poeng i henhold til gjeldende kampanjer.

Nyheter

Du finner alle våre nyheter og kuleste sortiment i INTERSPORT APP-en. Her finner du også utvalgte produkter som kun er kjøpt inn og vises i APP-en, som ikke er tilgjengelig i våre butikker. Se igjennom våre produkter, og bli inspirert!

LIVE sendinger

Vi er en av de første i Norge som har egne LIVE sendinger som sendes i APP-en. Via INTERSPORT APP-en har du tilgang til å følge direktesendte treningsøkter, inspirasjon til neste treningsantrekk eller gode råd man bør vite før nye kjøp. Rakk du ikke å følge direktesendingen? Ikke fortvil! De er fortsatt tilgengelige i vårt arkiv slik at du kan gjennomføre økten akkurat når det passer best for deg. Les mer om LIVE HER

Slik laster du ned INTERSPORT APP-en

INTERSPORT APP-en kan lastes ned helt gratis på Google Play eller APP store.

For Google Play, last ned HER

For APP store, last ned HER

Meld deg inn i Club INTERSPORT

Send SMS CLUB og din e-post til 2221 eller fyll inn kundeskjemaet her