Fremtidens shopping er digital

De siste årene har netthandel hatt en stor vekst, og det kommer sannsynligvis ikke til å endre seg. For oss i INTERSPORT er det viktig å gi kundene våre den beste kundeopplevelsen og en sømløs kjøpsopplevelse. Derfor må vi være innovative og bli med på utviklingen som skjer i resten av verden.

Live stream shopping

Dette er for mange et nytt fenomen. Mange er kanskje kjent med live streaming, eller direkte sending, i sosiale medier, som for eksempel Instagram og Facebook. Forskjellen her er at du nå kan handle produktene som dukker opp i streamen, enten det er klær og sko man har på seg, eller utstyr man viser frem.

COVID-19

Det er ingen hemmelighet at det berømte koronaviruset har satt en stopper for våre vaner og gjort at vi må gjøre ting på en annen måte nå. Hjemmekontor har for mange vært den nye normalen, shopping i butikk har gått ned og treningssentere frister kanskje ikke like mye som før. Derfor har vi i INTERSPORT hatt et stort ønske om å tilby våre kunder en enkel handleopplevelse med merverdi. Det har vi gjort i form av treningsøkter hvor man enkelt kan delta direkte fra egen stue!

INTERSPORT x LIVE STREAM SHOPPING

I begynnelsen av oktober lanserte vi live stream shopping i form av treningseventer med et begrenset antall deltakere. Her fikk noen utvalgte muligheten til å trene med en rekke dyktige treningsinfluensere. Hele treningsøkten ble streamet live i INTERSPORT-appen så alle som ønsket kunne bli med på noen gode og tunge økter direkte fra eget hjem. Og for de av dere som ikke fikk deltatt live eller ønsker å gjøre øktene igjen, finner man de i appen.

Slik fungerer det

Åpne appen, klikk deg inn på ønsket stream under fanen «Streams» og bli med på trening. Alle produkter som omtales eller brukes vil dukke opp nederst på skjermen din og du har mulighet til å bla deg bortover for å se alle produktene. Finner du noe som frister, trykker du på produktet/produktene og deretter «Utsjekk». Videre velger du riktig størrelse og betaler enkelt og greit via Vipps. Varene blir sendt hjem til deg eller ditt hentested.

Våre hjerter banker for sport

Dette er bare starten på vårt Live-eventyr. Vi vil gjøre vårt ytterste for at våre kunder skal kunne handle utstyr og produkter som passer for dem og deres behov, samt gi de merverdi i form av nyttig produktinformasjon og gleden av trening.