undefined
undefined

Ny kundeavis ute nå

Se vår nye kundeavis med gode julegavetips og varme klær, ull, treningstøy og ski til vinteren.

undefined
undefined

Langrennskolleksjonen fra Craft

Se vårt utvalg av langrennsbekleding fra Craft. Vi har et godt utvalg av klær til vinteraktivitet og trening. Sjekk ut og prøv vårt utvalg av Norway kolleksjonen.

undefined
undefined

Aktiv vinter i dine Bergans favoritter

Bergans of Norway har laget turklær og turutsyr av ypperste kvalitet, siden Ole F. Bergan patenterte den moderne ryggsekken for over 100 år siden. Sortimentet deres inkluderer turbukser, dunjakker, ullundertøy, fleece, regntøy, skibukser, skalljakker, parkdresser, anorakker, telt, bæremeis, soveposer, hengekøyer, liggeunderlag, tursekker og tursko til barn, junior, dame og herre.

undefined
undefined
undefined
undefined

Finn dine WoolLand favoritter

WoolLand er en norsk merkevare som fokuserer på ullprodukter med det lille ekstra til fornuftige priser. De har ekstra fokus på god kvalitet, design og funksjonelle detaljer for å sikre at produktene er såpass klassiske at de kan tas fram år etter år. Sjekk ut de elegante og myke produktene!

undefined
undefined

Ut på ski i vinter?

Dæhlie har et stort utvalg av jakker og klær til langrenn med høyt fokus på kvalitet. Dæhlie passer til langrennsløpere uansett nivå, enten om det er en krevende treningsøkt med høy puls, ukentlige langkjøring på favorittarenaen eller en rolig tur i skisporet med hele familien.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Kom deg ut på trening og ski i vinter

Johaug dekker behovet for premium trenings- og fritidstøy gjennom kategoriene; trening, super- og ullundertøy, jakker, active wear og accessoirer. Therese tar selv del i hele prosessen; alt fra å diskutere skisser, farger, passform og funksjonalitet. Dette for å kunne sette sitt kvalitetsstempel på sluttproduktet.

undefined
undefined

Hold fingrene varme i vinter

Gode hansker og votter er avgjørende for om turen på vinteren føles godt. Hestra leverer kvalitet og er med på å gjøre opplevelsen god. Vi har favoritten Army Leather eller klasikkeren Fjellvotten.

undefined
undefined

Populære merkevarer:

Se alle merker
undefined
undefined