Targetline  Prizm™ Road - Urban Collection solbriller
Produktinformasjon

Oakley Targetline er solbriller som er utviklet som en sportsbrille, med de samme tekniske egenskapene. Sportsbrillene har vinklet overkant og elegante brillestenger som passer godt under en lue. Integrert sideskjerming hindrer gjenskinn og det store brilleglasset sikrer uforstyrret sikt nedover, uansett om du svinger en golfball eller løper orientering.

Denne modellen er en del av Oakleys Urban Collection, som er inspirert av den travle hverdagen i storbyen og inkluderer detaljer fra travle gater og gangfelt.

Innfatningen er av lett og solid O Matter-materiale, og har støpt designtekstur for bedre grep. De spesielle øresokkene og neseputene med Unobtainium®-gummi øker grepet når de blir fuktige, noe som får solbrillene til å sitte som støpt selv når du svetter.

Oakleys Prizm™ Road-linse øker kontrast og lysstyrke i skyggepartier slik at du lettere kan se ujevnheter i veien. Brilleglassene er utviklet i samarbeid med proffsyklister og er spesielt godt egnet for landeveissykling, rulleski, løping og bil- og motorsykkelkjøring.

Funksjoner:
- Lett, robust ramme
- 100 % UVA- UVB- og UVC-beskyttelse
- Behagelige neseputer

Oakley · Targetline Prizm™ Road - Urban Collection solbriller

Produkt nr.: 0888392403858
1.499 kr
Ikke på lager for øyeblikket
Targetline  Prizm™ Road - Urban Collection solbriller tap for å zoome
Velg størrelse
Velg størrelse og farge først