INTERSPORT vil samarbeide med din klubb

INTERSPORT har lang erfaring med å samarbeide med lokale klubber. Vi ønsker å fortsette å være norske idrettsklubbers lokale støttespiller. INTERSPORT samarbeider med de beste utstyrsleverandørene i verden. Det gir oss tilgang til det meste av det beste klubbutstyret innenfor de fleste idretter.

Ta kontakt med oss hvis dere trenger hjelp med utstyrsavtale og valg av kolleksjoner. Sammen finner vi utstyret som passer deres klubb. Om dere bare vil ha drakter, eller om dere ønsker en mer komplett kolleksjon med shorts, joggedresser, ytterjakker, bagger, legeskrin eller enda mer. Vi setter sammen en pakke etter deres ønske.

Flere av våre butikker har trykkpresse som raskt trykker logoer, nummer og navn på alle tekstiler. Dette bidrar til god profilering og synlighet.

INTERSPORT arrangerer klubbkvelder med medlemstilbud for alle samarbeidspartnere. Vi stiller også opp på konkurranser, cuper og andre arrangementer for å informere og gjøre klubbhandelen enklere.

For forespørsel om klubbsamarbeid og sponsorater kontakt oss på sponsor@intersport.no

Vi får mange forespørsler om sponsorsamarbeid så vi ber om at du/dere legger tid i en utfyllende søknad. Det er særlig viktig at dere synliggjør på hvilken måte samarbeidet gir en verdi for begge parter. Ufullstendige søknader vil ikke bli lest og besvart.

INTERSPORT - The heart of sport