Leveringsinformasjon

For trygg og sikker levering har vi valgt PostNord som vår samarbeidspartner.

I nettbutikken kan du velge mellom følgende leveringsalternativer:
    PostNord hentesteder: Velger du PostNord hentesteder får du varen/varene levert til en av Postnords mange utleveringssteder. Sjekk hvilke som finnes i ditt nærområde.
    Leveres hjem: Pakken sendes hjem til deg, og leveres på bakkeplan. Postnord tar kontakt for å avtale levering. Les mer om MyPack Home som leveringsalternativ.
    Leveres til din nærmeste INTERSPORT butikk (innen 2-5 dager): Pakken leveres til nærmeste Intersport butikk.
    Klikk & Hent: Reserver produktene i din lokale butikk via nettsiden. For at din lokale butikk skal bli synlig i kassen, så må alle produktene ha beholdning i den valgte butikken. Du vil motta en SMS når pakken er klar for henting.
Annen leveringsinformasjon:
Alle våre varer sendes snarest ut fra vårt lager, normalt 1-2 virkedager etter at vi har mottatt din bestilling. Normal leveringstid med Postnord er 2 til 5 virkedager avhengig av hvor i landet man befinner seg. Det må påregnes 1 ekstra dag ved kjøp av varer som krever montering før utsendelse, slik som sykler, ski og trimmaskiner. Leveringstid fra bestilling til varen er klar til å hentes, vil dermed være 1-7 dager (avhengig av leveringsadresse.) Ekstra tid gjelder også for leveringsalternativ Klikk og Hent og Hent i nærmeste Intersport butikk for produkter som krever montering. Vi leverer kun til Fastlands-Norge.

Kontakt oss
Har du spørsmål som du ikke finner svar på her? Vi har samlet en oversikt over typiske spørsmål HER eller kontakt vårt kundeservice senter ved å fylle ut dette skjemaet HER.